DESPRE PRODUS

caviar-aquatir.md
caviar-aquatir.md

Caviarul negru este un produs nobil, ce este considerat a fi un simbol de lux al gustului pentru care cei mai bogaţi oameni din lume au plătit întotdeauna un preţ pe măsură.

Tehnologiile clasice

Compania SRL “Aquatir” foloseşte tehnologiile clasice de prelucrare a producţiei, care au adus faimă mondială caviarului de sturion mai mult de un secol în urmă.
O caracteristica distinctivă a caviarului nostru este faptul ca în procesul producerii se foloseşte numai sare de grad “Extra” şi nici un fel de conservanţi.
În aşa mod noi pastrăm aroma naturală unica a caviarului negru, pentru care cei mai bogaţi oameni din lume au plătit întotdeauna un preţ pe măsură.
Procentul conţinutului de sare – de la 3 pîna la 5 %.

Calitatea ecologică

Tehnologia de a menţine în cantitate mare a pestilor in vîrsta reproductivă ne permite să capatăm icre anul împrejur ş tocmai de asta vă putem oferi acest produs proaspăt la fel şi iarna.
Materia primă folosită in producerea caviarului corespunde tuturor normelor igienice, ce sunt în vigoare pe teritoriului Uniunii Europene.
Caviarul de la compania „Aquatir” – este o delicatesă demnă, care trece control riguros în laborator, control veterinar şi sanitar la fiecare etapă de producere incluzînd etapa de ambalare şi livrare.

 

Caviarul clasa Premium

Produsul este ambalat sub vid în borcane de staniu, sticlă sau cristal ( de la 10 pînă la 1000 grame), ceia ce permite să pastrăm gustul natural şi unic a caviarului peştilor de sturion.
Temperatura de păstrare a caviarului – de la -2 pîna la -4 C
Termenul de valabilitate la această temperatură – 8 luni de la data producerii.
Borcanul deschis se păstreaza la temperatura de la 0 pina +6C nu mai mult de 48 de ore.
Produsului se livrează către client în containere termo.
La moment SRL “Aquatir” vă propune caviar MALOSSOL de sturion rus, cegă şi bester – hibrid obţinut din încrucişarea Belugăi şi Cegăi.
În scurt timp în vinzare va apare caviarul de Beluga.