aquatir_main_page_2

SRL “Acvatir”

SRL “Acvatir” se specializează în creșterea peștelui de sturion și producerea caviarului natural. Complexul de producere este amplasat pe teritoriul de sud-est a Europei în Republica Moldova.
Locul de înmulţire a sturionului nu a fost ales intîmplător, deoarece Moldova-este situată în regiunea mării Negre, apele căreia istoric au fost populate de această rasă rară de peşti.

Cu părere de rău, factorul uman a ifluenţat negativ asupra mediului naturii, şi a distrus calea milienară a migraţiei a sturionului în regiunile noastre.

In legatură cu aceasta, in anul 2006 a fost infiinţată uzina de piscicultură SRL “AQUATIR”, care la momentul dat după structură, echipament tehnic, metode de prelucrare şi tempoul de dezvoltare, ocupă poziţia de lider în sfera dată în lu

aquatir_main_page_5
bester-main

Garanţia a calităţii caviarului produs este: apa ecologic curată, în care se înmulţeşte peştele, furaje calitative pentu peşti, controlul permanent al medicilor veterinari, pescicultori, tehnologi, care monitorizează non-stop habitatul peştilor, respectarea proceselor tehnologice de cultivare şi producţie.

Procurînd icre negre în compania SRL “AQUATIR” GMBH, puteţi fi siguri că faceţi o alegere corectă şi procuraţi produs de calitate înaltă, care va corespunde aşteptărilor dumneavoastră.

production2
X