LIVRAREA
caviar-aquatir.md

Taxele de livrare sunt următoarele׃
• În Chişinău, taxa de livrare este de 35 lei
• În afara ţării, taxa de livrare va fi în conformitate cu tarifele companiei Post Office.

Taxele de livrare vor fi afişate în momentul în care va fi comandat produsul, alegînd metoda şi ţara de livrare.
Livrarea se va efectua la Domiciliu Cumpărătorului de către curier. Livrarea în raza municipiului Chişinău se efectuează în decurs de 24 ore, livrarea în celelalte localităţi ale republicii in decurs de 48 ore. Livrarea în afara Republcii Moldova poate dura de la 5 la 7 zile. Cumpărătorii vor fi înştiinţaţi de către prin e-mail în ziua în care coletul cu comanda clientului va fi expediată. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se află pe stoc, cumpărătorii vor fi înştiinţaţi în acest sens.

Condiţiile şi procedura de returnare a produselor, banilor şi anularea tranzacției
Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificarea scrisă la fishfarm@aquatir.md cu cel puţin 24 de ore anterior datei de livrare. În cazul în care clientul anulează comanda după 24 de ore şi coletul va fi deja expediat, clientului i se va imputa costurile de expediere şi restituirea banilor nu se va efectua pînă cînd coletul nu va ajunge înapoi la Caviar-aquatir.md. Caviar-aquatir.md se obligă să restituie banii timp de 14 zile. Nu garantăm acceptarea cererii de anulare a comenzii decît în cazul în cazul condiţiilor amintite mai sus.
În cazul în care comanda cumpărătorului nu va fi livrată timp de 14 zile după efectuarea cererii comenzii, banii vor fi returnaţi integral automat în contul clientului

Informaţia despre produsele
Produsele sunt plasate pe site prin foto-exemplar, care se află în proprietatea internet magazinului.
• Fiecare foto-exemplar este însoţit de o informaţie în formă de text׃ articol, preţ şi descrierea produsului.
• La cererea cumpărătorului, managerul internet magazinului se obligă să dea (prin telefon sau prin e-mail) informaţia suplimentară necesară din punct de vedere al Cumpărătorului, în privinţa achiziţionării produsului.
• Preţul stabilit de site poate fi modificat din partea internet magazinului în mod unilateral.

Condiţii de achitare
• Ramburs, în momentul livrării la adresa cumpărătorului( doar pe teritoriu Republicii Moldova)
• Încasare în cont
• La plata prin încasare în cont, produsele comandate vor fi livrate numai după intrarea banilor în contul Caviar-aquatir.md.
• Prin intermediul cardurilor bancare Visa
Preţul afişat în internet magazin include TVA.
Caviar-aquatir.md îşi rezervă dreptul de a modifica preţul fără o notificare prealabilă. Preţul final al unui produs va conţine şi taxa pentru livrare.

Serviciul Suport Client
Clienţii pot apela oricînd la agenţii Caviar-aquatir.md, ori de cîte ori este necesar, la numerele de telefon afişate în pagina “Contact”. De asemenea, orice persoană care doreşte rapid informaţii despre produse şi consiliere în achiziţionarea acestora, poate obţine orice informaţie, prin intermediul e-mail-ului fishfarm@aquatir.md agenţii Caviar-aquatir.md vor sta la dispoziţie. Şi în această situaţie, clientul este informat prin intermediul e-mail-ului sau/și telefonului.